Merra Clean

Rovaniemen alueen siivouspalveluiden ammattilainen apunasi!

Toimistosiivous

Toimistosiivousta ammattitaidolla

Toimiston siisteys vaikuttaa valtavasti työpaikalla vallitsevaan ilmapiiriin. Kukapa meistä haluaisi työskennellä ehdoin tahdoin roskan tai lian keskellä. Meillä on nyt hyviä uutisia kaikille epäsiisteissä toimistoissa työskentelemään kyllästyneille!

Merra Cleanin ammattitaitoinen, reipas ja kokenut henkilökunta on erikoistunut toimistosiivouksiin ja siihen, että työympäristönne säilyisi mahdollisimman siistinä ja puhtaana. Huolehdimme toimiston puhtaudesta ja siivouksesta huolellisesti, pyrkien pienimmissäkin asioissa korkeatasoiseen työnjälkeen.

Suunnitellaan yhdessä toimiva siivouspaketti

Olemme palvelleet Rovaniemen seudun yrityksiä ja toimistoja siivousalan asioissa pitkään. Kun yritykset haluavat jatkossakin käyttää palveluitamme tyytyväisinä, on se merkki siitä että olemme hoitaneet oman osuutemme hyvin.

Kun toimistosiivous on polttava aihe yrityksessänne syystä tai toisesta, kääntykää rohkeasti ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen. Kartoitetaan yhdessä tilanteenne ja suunnitellaan teidän toimistossanne parhaiten toimiva siivouskokonaisuus.

Merra Clean | Mustikkapolku 5 C 13 | 96500 Rovaniemi | 040 9611 028 | posti@merraclean.fi